Bus huren

In groep op vakantie met de bus

Indien u van plan bent om een bus te huren om in groep op vakantie te gaan zijn er een aantal factoren waar u maar beter rekening mee kunt houden. Het type voertuig waar gebruik van wordt gemaakt is namelijk afhankelijk van met name de doelgroep. Zo beschikken wij over een touringcar die is uitgerust met speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers, maar zijn deze voorzieningen vaak niet noodzakelijk voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen die op schoolreis vertrekken. Op deze pagina vertellen we u graag alles over een bus huren bij FASSBENDER Touringcars!

Schoolreizen

Scholen kiezen er voor het ondernemen van een schoolreis nog altijd bijzonder vaak voor om gebruik te maken van een bus. Een bus huren is zo populair omdat het een voordelige manier van transport is, maar daarnaast is het ook bijzonder veilig en erg leuk om met de volledige groep in één enkel voertuig te zitten. Vandaag de dag mag het daarnaast ook gezegd worden dat het huren van een touringcar lang niet meer hetzelfde is als vroeger. Toen moest u het doorgaans stellen met een zeer beperkte mate aan comfort, maar dat behoort inmiddels tot het verleden. Bent u eveneens van plan om een moderne, comfortabele en veilige touringcar te huren voor uw volgende uitstap? In dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres.

Bus huren

Teambuildings voor bedrijven

Indien u er als bedrijf voor kiest om jaarlijks één of meerdere teambuildings te organiseren kan het voorkomen dat de locatie van deze teambuilding zich op relatief grote afstand bevindt van uw bedrijf en / of van de woningen van uw medewerkers. In dat geval kan een het huren van een bus de perfecte oplossing bieden. Een bus huren maakt het namelijk mogelijk dat u in groep naar uw bestemming kunt afreizen en dat ook nog eens zonder het risico te lopen om vertraging op te lopen of onderweg betrokken te raken in een ongeval. Teambuildings voor bedrijven dienen tegenwoordig ook vaak zo voordelig mogelijk te worden gehouden en ook op dat vlak biedt ons bedrijf u een interessante meerwaarde. Indien u nog op zoek bent naar een interessante oplossing op vlak van transport voor uw teambuilding, dan kunnen wij u deze in ieder geval aanbieden!

Groepsuitstappen voor ouderlingen

Een bus huren is voor veel verenigingen die bestaan uit ouderlingen doorgaans een moeilijke opgave. De reden daarvoor is niet ver te zoeken. Veel bussen zijn tegenwoordig namelijk helemaal niet voorzien op rolstoelgebruikers. Dat zorgt er voor dat ze reeds de nodige moeilijkheden ondervinden met op de bus te stappen, maar daarnaast wordt ook de veiligheid tijdens de rit niet gegarandeerd. Indien u er echter voor kiest om gebruik te maken van één van onze touringcars, dan wordt u altijd voorzien van bijvoorbeeld een lift waardoor de toegang tot het voertuig veel eenvoudiger en vooral in alle veiligheid verloopt. Dat is echter nog niet alles, want verder kan er ook probleemloos een loopbrug worden voorzien en is ook een lagere instap geen enkel probleem.

Geef een reactie