Busverhuur Den Bosch

Busverhuur Den Bosch voor bedrijven en particulieren

Als bedrijf die busverhuur Den Bosch regelt is FASSBENDER Touringcars uw geschikte partner voor het organiseren van dagtochten bus en dat niet alleen voor particulieren en bedrijven, maar ook voor scholen. Ons bedrijf beschikt over verschillende bussen die stuk voor stuk over hun eigen voordelen beschikken. Zo is er een speciale bus in ons wagenpark terug te vinden die specifiek gericht is op het realiseren van rolstoelvervoer. Door de aanpassingen die aan deze bus zijn gemaakt is het niet alleen mogelijk om mensen in een rolstoel met behulp van een lift op de bus te helpen, daarnaast kan de rolstoel tijdens de rit op een veilige manier worden vastgemaakt zodat de reis in alle comfort kan verlopen. Bent u met andere woorden op zoek naar een geschikte partner op vlak van busverhuur of busvervoer? In dat geval kunnen wij van FASSBENDER Touringcars u ongetwijfeld van dienst zijn!

Geschikte partner voor uitstappen met school

Een touringcar huren is niet alleen mogelijk voor groepen particulieren en bedrijven, daarnaast kunnen ook scholen er voor kiezen om gebruik te maken van onze diensten. FASSBENDER Touringcars kan immers ook perfect schoolreizen realiseren. Als school wilt u er altijd zeker van zijn dat kinderen op een veilige en verantwoordelijke manier worden vervoerd. Door gebruik te maken van onze mogelijkheden op vlak van busverhuur in Den Bosch zorgt u er altijd voor dat u geniet van veilig en kwalitatief vervoer tijdens zowel éénmalige uitstappen met school als wekelijks terugkerende tochten.

Busverhuur Den Bosch

Busverhuur voor een groep op uitstap of op vakantie

Wanneer u een uitstap of een vakantie in groep heeft gepland spreekt het voor zich dat u er altijd voor kunt kiezen om zelf verschillende auto’s te voorzien, maar dat is minder praktisch en daarnaast wordt de groep ook meteen in stukken gekapt. Door te kiezen voor het groepsvervoer of busverhuur van FASSBENDER Touringcars in Den Bosch zorgt u er voor dat u op een heerlijk ontspannende manier op uitstap kunt vertrekken. Busverhuur Den Bosch beschikt over zeer nette en kwalitatieve bussen die op regelmatige basis een nauwkeurige controle ondergaan waardoor niet alleen het comfort en de kwaliteit, maar ook de veiligheid probleemloos kan worden gegarandeerd.

Touringcars voor verenigingen uit Den Bosch

Busverhuur Den Bosch biedt tot slot eveneens de ideale oplossing voor verenigingen uit Den Bosch. Bent u op zoek naar een interessante mogelijkheid op vlak van busverhuur om bijvoorbeeld uw sport-, muziek- of wielervereniging te vervoeren? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Onze bussen zijn zeer comfortabel en beschikken over diverse extra mogelijkheden zoals het plaatsen van een speciaal opstapje. Hierdoor is het niet alleen probleemloos mogelijk voor jongeren, maar ook voor ouderlingen om zich op de bus te begeven. Het mag dan ook duidelijk zijn, als vereniging uit Den Bosch zijn er enkele zeer interessante voordelen verbonden aan het gebruikmaken van de diensten die wij als busverhuur Den Bosch voor u kunnen realiseren!

Geef een reactie