Busverhuur Eindhoven

Altijd veilig op weg met busverhuur Eindhoven

Busverhuur Eindhoven biedt u een uitstekende mogelijkheid om voor een reis of uitstap in groep een beroep te doen op kwalitatieve bussen die niet alleen veilig zijn, maar daarnaast ook over alle nodige voorzieningen beschikken om op een comfortabele manier een (lange) tocht te maken. Veel mensen kiezen er voor om bij een uitstap in groep gebruik te maken van verschillende auto’s. Dat is echter veel minder gezellig en veilig. Door te kiezen voor busverhuur in de stad Eindhoven zorgt u er namelijk voor dat u gezellig samen de tocht kunt maken en dat ook nog eens onder de deskundige begeleiding van onze ervaren chauffeurs.

Zakelijk vervoer voor congressen

Busverhuur Eindhoven biedt niet alleen diverse interessante mogelijkheden aan particulieren, daarnaast kunnen ook bedrijven uit Eindhoven een aanspraak maken op de diensten FASSBENDER Touringcars. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor busvervoer of groepsvervoer voor bedrijven, maar kunt u eveneens een touringcar huren voor bijvoorbeeld een leuke teambuilding. Of u nu met andere woorden van plan bent om dagtochten per bus te ondernemen als particuliere vereniging of als bedrijf, door een beroep te doen op de busverhuur mogelijkheden van FASSBENDER Touringcars bent u zeker van een leuke daguitstap of langere vakantie!

Busverhuur Eindhoven

Aangepaste bussen voor rolstoelgebruikers

FASSBENDER Touringcars wil het voor iedereen mogelijk maken om onbezorgd op vakantie of daguitstap te kunnen gaan. Omwille van deze reden werd er voor gekozen om één van onze bussen uit te rusten met een speciale lift. Daarnaast beschikt deze ook over een verlaagde instap en kan ze indien nodig worden voorzien van een loopbrug. Bij rolstoelvervoer in Eindhoven is het altijd bijzonder belangrijk dat de rolstoel ook wordt vastgezet. Ook dit wordt door busverhuur Eindhoven probleemloos gerealiseerd waardoor ook mensen in een rolstoel een heerlijke reis kunnen beleven.

Voordelige, maar kwalitatieve busverhuur

FASSBENDER Touringcars biedt tot slot ook scholen de mogelijkheid om te genieten van onze uitstekende mogelijkheden op vlak van busverhuur. Door een beroep te doen op de diensten van ons bedrijf zorgt u er namelijk voor dat al uw schoolreizen op een uitermate veilige manier zullen verlopen. Onze bussen zijn perfect voorzien voor het veilig vervoeren van schoolkinderen en dat over zowel korte als lange afstanden. Busverhuur Eindhoven komt hierdoor tegemoet aan de altijd groter wordende vraag naar busreizen onder scholen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u als school in Eindhoven nog op zoek naar een geschikte partner voor uw volgende schoolreizen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de mogelijkheden van FASSBENDER Touringcars!

Geef een reactie