Busverhuur Nijmegen

Voordelig een bus huren in Nijmegen

Als vereniging, bedrijf of school uit Nijmegen is het niet altijd even eenvoudig om een geschikte oplossing te vinden voor het ondernemen van bijvoorbeeld een dagtocht of meerdaagse reizen. Busverhuur Nijmegen is wat dat betreft de interessantste en meest aantrekkelijke oplossing, maar deze heeft de reputatie duur te zijn. Dat, dat niet altijd zo hoeft te zijn bewijzen we bij FASSBENDER Touringcars iedere dag opnieuw. Ons bedrijf beschikt over diverse touringcars die u van de mogelijkheid voorzien om in alle comfort af te reizen naar verschillende bestemmingen en dat niet alleen voor één dag, maar zelfs voor meerdaagse reizen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar voordelige busverhuur en wilt u toch kunnen genieten van een optimaal reiscomfort? In dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres!

Voordelig en veilig op uitstap

Busverhuur Nijmegen voorziet particulieren, scholen en bedrijven uit Nijmegen altijd van een voordelige oplossing voor al hun groepsreizen. Groepsvervoer hoeft ook lang niet altijd zo duur te zijn als veel mensen denken. Ons bedrijf heeft de bewuste keuze gemaakt om de kostprijs van busverhuur te baseren aan de hand van verschillende factoren. Zo speelt het aantal passagiers een belangrijke rol evenals de afstand die moet worden afgelegd, maar wordt er ook rekening gehouden met de periode waarin de uitstap plaatsvindt en de werktijd van de chauffeur. Bij FASSBENDER Touringcars bieden we ook op vlak van rolstoelvervoer zeer interessante en voordelige mogelijkheden aan, aan onze klanten.

 Busverhuur Nijmegen

Veilig vervoer voor kinderen

Scholen uit de omgeving van Nijmegen zijn altijd op zoek naar een interessante manier om kinderen tijdens schoolreizen op een zo veilig mogelijke manier te vervoeren. Het vervoeren van kinderen brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee en daar zijn onze chauffeurs zich 100 procent van bewust. Veiligheid komt bij busverhuur Nijmegen dan ook als vanzelfsprekend altijd op de eerste plaats waardoor zowel de leiding van de school in kwestie als de ouders van de kinderen altijd op beide oren kunnen slapen. Denkt u er dus ook aan om gebruik te maken van busvervoer voor uw volgende uitstappen? In dat geval kunnen wij u als gespecialiseerd bedrijf in busverhuur beslist van een passende oplossing voorzien!

Ideale oplossing voor bedrijven

Als bedrijf uit Nijmegen vindt u het ongetwijfeld bijzonder belangrijk dat uw medewerkers een team vormen. Om dit te realiseren wordt er veelal één keer per jaar voor gekozen om een heuse teambuilding te ondernemen. Een touringcar huren kan er dan voor zorgen dat u reeds vanaf de aanvang van de reis of uitstap in groep vertoeft. Op deze manier wordt het groepsgevoel versterkt en daarnaast is het ook veel comfortabeler dan wanneer u zelf naar de gekozen bestemming moet reizen. Busverhuur Nijmegen biedt u als bedrijf een complete mogelijkheid aan om uw dagtochten bus en teambuildings op een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen en dat zonder dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een torenhoge factuur. Meer weten? Ontdek dan snel al onze mogelijkheden in verband met zakelijk busverhuur.

Geef een reactie