Busverhuur Oss

Reizen met de bus was nog nooit zo comfortabel

Wanneer u samen met een groep vrienden, familie of collega’s een leuke uitstap wenst te maken zit u er absoluut niet op te wachten om met veel stress te vertrekken. Het verkeer is tegenwoordig echter bijzonder druk en wanneer u er voor kiest om zelf met de auto naar uw bestemming te rijden kan dat de nodige druk leggen op de start van uw vakantie. Door te kiezen voor het busverhuur van busverhuur Oss voorkomt u dergelijke vervelende problemen en zorgt u er voor dat u op een uitermate comfortabele manier op vakantie kunt vertrekken. Bij FASSBENDER Touringcars voorzien we onze reizigers uit Oss altijd van comfortabele voertuigen die u tegen een voordelige kostprijs inclusief chauffeur kunt boeken.

Comfortabel en voordelig met de bus op reis

Wanneer u van plan bent om een daguitstap of een langere reis met de bus te ondernemen vanuit Oss bieden wij u daar graag verschillende interessante mogelijkheden voor. Zo bieden wij scholen de mogelijkheid om op een uitermate veilige manier schoolreizen met de bus te organiseren, maar ook een touringcar huren voor uitstappen met de vereniging of met de medewerkers van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval, omwille van welke reden dan ook u graag gebruik wenst te maken van busverhuur, door te kiezen voor busverhuur Oss kunt u altijd rekenen op een comfortabele en voordelige reis of uitstap.

Busverhuur Oss

Veilig vervoer voor rolstoelgebruikers

De mogelijkheden op vlak van busverhuur voor rolstoelgebruikers zijn tegenwoordig nog altijd relatief beperkt. Lang niet alle bedrijven die busvervoer aanbieden beschikken namelijk over speciaal uitgeruste bussen waardoor rolstoelvervoer op een veilige manier mogelijk wordt gemaakt. Bij FASSBENDER Touringcars bieden we onze reizigers deze mogelijkheid wel aan. Wij beschikken dan ook over een speciaal uitgeruste bus die niet alleen is voorzien van een lift waardoor de toegang tot de bus eenvoudig mogelijk wordt gemaakt, daarnaast is er ook een verlaagde instap mogelijk en kan er een loopbrug worden gemonteerd. Al deze verschillende mogelijkheden zorgen er voor dat ook mensen die slecht te been zijn zoals ouderlingen perfect kunnen genieten van het ruime aanbod aan mogelijkheden die wij op vlak van busverhuur Oss aanbieden.

Meerdaagse reizen vanuit Oss

U kunt er uiteraard voor kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheden die we op vlak van busverhuur Oss aanbieden om bijvoorbeeld dagtochten per bus te maken, maar daarnaast is het eveneens mogelijk om meerdaagse reizen bij ons te ondernemen. Op vlak van busverhuur vanuit Oss bieden we onze klanten dan ook altijd de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruime waaier aan mogelijkheden. Wilt u met uw vereniging enkele dagen op uitstap gaan en wilt u liever geen gebruikmaken van individueel vervoer? Dat is absoluut geen enkel probleem! Bij FASSBENDER Touringcars bent u aan het juiste adres voor groepsvervoer en dat niet alleen voor één dag, maar ook voor uitstappen die meerdere dagen in beslag nemen.

Geef een reactie