Busvervoer

Busvervoer, een bewuste keuze voor grote en kleine groepen

Vaak wordt gedacht dat busvervoer uitsluitend interessant is wanneer u met een heel grote groep de weg op gaat, maar dat is niet het geval. Ook indien u slechts over een kleine vereniging of onderneming beschikt kunt u nood hebben aan groepsvervoer. Bij FASSBENDER Touringcars beschikken we over zowel grote als kleine bussen waardoor we onze klanten altijd kunnen voorzien van een oplossing op maat. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ook indien u op zoek bent naar busvervoer voor een kleinere groep bent u bij ons beslist aan het juiste adres!

Bus huren voor kleine groepen

De meeste bedrijven die busvervoer aanbieden doen dit uitsluitend voor grotere groepen. Indien uw vereniging of club slechts uit een kleiner aantal leden bestaat, dan kan dat automatisch een grotere kostprijs met zich meebrengen en daar zit niemand op te wachten. Bij FASSBENDER Touringcars beschikken we niet alleen over grote bussen, maar hebben we ook een kleine touringcar ter beschikking waardoor het vervoer voor kleinere groepen geen enkel probleem vormen. Op deze manier zorgt u er voor dat de kostprijs voor het busvervoer altijd binnen de perken blijft waardoor uw uitstap of transport niet nodeloos duurder wordt gemaakt.

Busvervoer

Waarom kiezen voor busvervoer?

Er zijn heel wat interessante redenen om te kiezen voor de voordelen die groepsvervoer met zich meebrengt. In eerste instantie loopt u bijvoorbeeld niet het risico op een mogelijk ongeval. Daarnaast kunt u ook niet verdwalen en heeft u geen probleem met het kwijtraken van uw auto wanneer u bijvoorbeeld een stedentrip onderneemt. Busvervoer is daarnaast vandaag de dag ook veel comfortabeler dan vroeger het geval was. Onze bussen zijn perfect uitgerust en zorgen er mede daardoor voor dat u op een comfortabele manier op uw bestemming geraakt.

Comfortabel vervoer met een touringcar

Bovenstaande zegt het eigenlijk al, of u nu een korte afstand naar een evenement dient af te leggen of u in groep een daguitstap wenst te maken, gebruikmaken van één van de touringcars van FASSBENDER Touringcars zorgt er voor dat u zich altijd op comfortabele wijze in groep kunt verplaatsen. Busvervoer is bij ons niet alleen mogelijk voor mensen die goed te been zijn, ook ouderlingen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten kunnen perfect door ons worden vervoerd. Eén van onze touringcars is dan ook voorzien van een lift en een verlaagde instap waardoor ons busvervoer ook voor ouderlingen zeer geschikt is.

Geef een reactie