Dagtochten

Tochten met de bus voor jong en oud

Wanneer u van plan bent om dagtochten te organiseren voor groepen zult u ongetwijfeld nood hebben aan gepast vervoer. Bij de keuze van het vervoer is het cruciaal om rekening te houden met het aantal mensen die vervoerd moeten worden, maar daarnaast dient er ook gekeken te worden naar de doelgroep. Bij FASSBENDER Touringcars bieden we zowel jong als oud aangepast vervoer aan voor hun dagtochten. Dit wil zeggen dat verenigingen met ouderlingen over de mogelijkheid beschikken om gebruik te maken van aangepast vervoer, maar ook voor schoolreizen kunnen onze touringcars perfect ingezet worden. Bent u met andere woorden van plan om dagtochten voor jong of oud te organiseren? Dan ben u bij ons beslist aan het juiste adres!

Schoolreizen voor jongeren

Schoolreizen vormen de belangrijkste dagtochten voor jongeren. Schoolreizen worden georganiseerd vanuit de school, maar het transport wordt altijd geregeld door een derde bedrijf. Ook in dit geval kunnen wij een passende oplossing voorzien. Het spreekt voor zich dat we er graag alles aan willen doen om onze kinderen te beschermen tegen het gevaar dat schuilgaat in het verkeer. Door de uitstekende ervaring van onze chauffeurs wordt er in combinatie met de kwalitatieve bussen en touringcars voor gezorgd dat alle schoolreizen altijd op een zo veilig en comfortabel mogelijke manier kunnen verlopen.

 Dagtochten

Tochten voor verenigingen

Verenigingen zijn steevast op zoek naar een interessante mogelijkheid om dagtochten te organiseren. Verenigingen kunnen daarbij bestaan uit zowel jonge als oudere mensen waardoor het in bepaalde gevallen cruciaal kan zijn om aangepast vervoer te voorzien. Ook rolstoelgebruikers willen immers maar wat graag eens dagtochten ondernemen, maar beschikken niet altijd over die mogelijkheid omdat de touringcar niet speciaal is uitgerust. Bij FASSBENDER Touringcars beschikken we wel degelijk over een bus die met name beschikt over een lift en andere voorzieningen wat ze geschikt maakt voor alle mogelijke doelgroepen. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u een geschikte partner zoekt voor het ondernemen van dagtochten voor jong en oud, dan bent u bij ons zeker en vast aan het juiste adres.

De leukste tochten tegen de beste prijs

Het ondernemen van dagtochten hoeft absoluut niet altijd een dure zaak te zijn, in tegendeel. De prijs voor de tochten die met een touringcar worden ondernomen worden door ons bedrijf altijd op gedetailleerde wijze berekend. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar het aantal passagiers, maar dat er uiteraard in het bijzonder rekening wordt gehouden met de afstand die moet worden afgelegd. Aanvullend wordt er tot slot ook nog rekening gehouden met de werktijden van de chauffeur. Net omdat de prijs ook wordt afgestemd op het exacte aantal passagiers is het mogelijk om de individuele kostprijs altijd zo laag mogelijk te houden waardoor dagtochten met onze bus voor iedereen toegankelijk zijn!

Geef een antwoord