excursiereizen2013

De winnaars van de excursiereizen 2013 reischeques t.w.v. € 200,- zijn bekend:

Maandag 11 maart jl. heeft de loting plaats gevonden bij FASSBENDER Touringcars.

Twee kanshebbers voor een reischeque t.w.v. € 200,-.

En de winnende lotnummers zijn geworden:

– ZW/2013 00.7

– NNL01/2013 00.3a/3b

Namens FASSBENDER Touringcars feliciteren wij de gelukkige winnaars en we wensen beide winnaars heel veel reisplezier tijdens de zomer excursiereizen 2013 van FASSBENDER Touringcars.

FASSBENDER Touringcars heeft voor u weer mooie reizen samengesteld voor de zomer van 2013.

Nieuw op ons programma is een mooie 8 daagse excursiereis naar Het Zwarte Woud, Duitsland. Diep in het zuidwesten van Duitsland bevindt zich een landschap dat z´n oorspronkelijke charme bewaard heeft: het natuurpark van het zuidelijke Zwarte Woud. In het hart van dit landschap, omgeven door mooie dalen, indrukwekkende kloven en zachte hellingen, ligt het klimatologisch gezonde kuuroord Todtmoos. Een onvergetelijk reis inclusief mooie excursies en routes door het Zwarte Woud. We verblijven in Hotel am Kurpark te Todtmoos. Deze reis bieden wij u aan voor € 543,- p.p. op basis van halfpension en incl. alle excursies. Reisdata: Zondag 14 juli t/m zondag 21 juli.

Tevens hebben we een zéér verzorgde 5 daagse reis naar Noord-Nederland op de data: Maandag 01 t/m vrijdag 05 juli en maandag 02 september t/m vrijdag 06 september. Een geweldige reis om even bij te komen en te genieten in het mooie Noord-Nederland. We verblijven in Hotel Gaasterland te Rijs. Deze reis bieden wij u aan voor € 389,- p.p. 3 dagen op basis van volpension en 2 dagen op basis van halfpension en incl. alle excursies.

Ook gaan we dit jaar natuurlijk weer naar Oostenrijk en wel op de volgende datum: Zondag 04 augustus t/m zondag 11 augustus. 8 dagen genieten van het mooie en sfeervolle Oostenrijk. Naast de mooie routes en excursie door de natuur van Oostenrijk bezoeken we ook de diverse gezellige en oude dorpjes en mooie steden zoals München. Een prachtige reis met zowel natuur als cultuur. Dit jaar verblijven we wederom in Hotel Bechlwirt te Kirchberg. Deze reis bieden wij u aan voor € 524,- p.p. op basis van halfpension en incl. alle excursies.

Voor een gratis brochure, meer informatie of u wilt graag boeken, neem dan gerust contact met ons op, tel.: 073-5478878. Of kijk op onze pagina van de meerdaagse busreizen.