UDEN | Fassbender Touringcars neemt per direct een deel van de werkzaamheden van Siba over. De werkplaats van Siba sluit per 1 maart de deuren. Het bedrijf gaat zich volledig richten op de bandenrecycling. Fassbender Touringcars heeft daarom het uitlijnen overgenomen.

 

De luxe uitlijnapparatuur en de bijbehorende monteur is overgenomen van Siba. “Wij waren op zoek naar een nieuwe monteur, omdat onze monteur met pensioen gaat. Een gespecialiseerde monteur van Siba heeft toen bij ons gesolliciteerd”, vertelt Twan Fassbender. “Zo hebben wij het werk en de materialen van Siba overgenomen. Zij zijn daar ook blij mee, omdat ze de klanten nu een goed alternatief kunnen bieden.”
Fassbender Touringcars is een allround touringcarbedrijf met een werkplaats waar het eigen wagenpark wordt onderhouden, maar waar ook gesleuteld wordt voor andere opdrachtgevers, voornamelijk bedrijven. Nu kunnen particulieren er ook terecht om hun voertuig te laten uitlijnen. Klanten kunnen bij Fassbender Touringcars ook terecht voor een APK, banden of andere reparaties. “We bieden echt een totaalpakket aan”, vertelt Twan.