Voor iedere vervoerswens de juiste oplossing
foto
ZEELAND – Het Schijndelse touringcarbedrijf Fassbender is sinds mei vorig jaar te vinden aan de Udenseweg in Zeeland, op de voormalige locatie van Van Dongen en Oad. Fassbender Touringcars is een echt familiebedrijf, net als Van Dongen destijds. Hiermee krijgt het oude motto ‘Grenzeloos Reisplezier’ weer opnieuw inhoud.

In 1927 begint Fassbender met een auto die gebruikt wordt als taxi. In 1940 wordt het bedrijf voortgezet onder de naam Fassbender-Schellekens. Het touringcarbedrijf heeft daarna verschillende namen, waaronder Hopbel Reizen. Nu heeft het bedrijf weer de familienaam. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Twan Fassbender heeft het touringcarbedrijf in 2008 overgenomen. Van jongs af aan is Twan al aanwezig in het bedrijf als monteur en als touringcarchauffeur. Op 37- jarige leeftijd wordt Twan directeur en eigenaar van het bedrijf. Met dezelfde trots en passie voor de touringcar, zoals alle generaties van de familie Fassbender, leidt hij nu het bedrijf. Een goed verzorgd wagenpark, chauffeurs met veel ervaring en bekend met de wensen van particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen. Achter de naam Fassbender Touringcars gaat veel ervaring schuil.

Locaties
In 2014 verhuist het bedrijf naar Zeeland. “Een perfecte locatie voor onze touringcars en voor de verdere uitbreiding van de service en het bedrijf”, stelt Twan Fassbender. “Dit heeft ons ook de mogelijkheid gegeven om vanuit twee plaatsen onze klanten te bedienen. Vanuit Schijndel, want daar blijft nog een stalling voor een aantal touringcars, en natuurlijk vanuit ons hoofdkantoor in Zeeland.”
In Zeeland beschikt Fassbender Touringcars over een goed uitgeruste werkplaats/garage voor reparatie en onderhoud aan touringcars en bedrijfswagens. Niet alleen voor het eigen wagenpark maar ook voor derden is reparatie en onderhoud mogelijk. Daarnaast is er ook een spuitcabine aanwezig voor schadeherstel. Voor meer informatie: 0486-782902.

De touringcars
Met een goed onderhouden wagenpark heeft Fassbender Touringcars voor iedere vervoerswens de juiste oplossing. Als touringcarverhuurbedrijf zijn er voor verschillende groepen diverse mogelijkheden. Of het nu gaat om 8 of 800 personen. Voor iedere vervoerswens biedt Fassbender Touringcars de juiste oplossing.