Groepsvervoer

In groep op daguitstap of op reis

Indien u er aan denkt om een daguitstap te ondernemen samen met een groep vrienden of familie, dan zult u die dag graag zoveel mogelijk dingen samen willen doen. Waarom zou u er dan niet voor kiezen om gewoon ook lekker allemaal samen gebruik te maken van één transportmiddel? Door te kiezen voor groepsvervoer zorgt u er namelijk niet alleen voor dat het prijskaartje van uw transport wordt beperkt, daarnaast kunt u ook nog eens onderweg gezellig samen praten.

Ontdek de unieke voordelen van groepsvervoer

Indien u van plan bent om niet alleen, maar wel in groep, bijvoorbeeld samen met uw club of vereniging een uitstap te maken, dan kan het interessant zijn om daarvoor te kiezen voor groepsvervoer. Hierdoor kunt u elkaar niet uit het oog verliezen, heeft u geen problemen met het parkeren van uw voertuig ter plaatse en kunt u tijdens de rit zelf nog even uitrusten of plezier maken met de andere reizigers. Tel daar ook nog eens bij op dat de individuele kostprijs bij groepsvervoer doorgaans lager ligt en u beschikt meteen over een aantal uitstekende redenen om te kiezen voor deze vorm van transport.

Groepsvervoer

In groep met de school op reis

FASSBENDER Touringcars is een veelzijdig bedrijf op vlak van groepsvervoer. Deze veelzijdigheid kenmerkt zich onder andere in de groepen die we kunnen vervoeren. Zo voorzien we niet alleen het transport voor bedrijven, maar kunnen we in speciaal uitgeruste touringcars ook ouderen mee op uitstap nemen. In het bijzonder bieden we onder andere groepsvervoer aan voor scholen waardoor het ondernemen van een schoolreis nog leuker en vooral veiliger wordt dan vroeger. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar een vaste partner op vlak van groepsvervoer bent u bij ons beslist aan het juiste adres!

Ideaal voor bedrijfsgroepen

Altijd meer bedrijven vinden het van cruciaal belang dat de samenwerking tussen haar werknemers volledig op punt wordt gezet. Om dit te kunnen verwezenlijken is vertrouwen onderling erg belangrijk, maar ook de groepssfeer moet goed zitten. Om dit te realiseren wordt er door bedrijven vaak voor gekozen om eens een uitstap te doen. Dergelijke uitstappen kunnen gebeuren met de eigen wagen, maar u kunt er ook voor kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden die groepsvervoer met zich meebrengt. Groepsvervoer is interessant omdat u geheel ontspannen aan uw uitstap kunt beginnen zonder rekening te hoeven houden met bijvoorbeeld de gevaren in het verkeer. Op deze manier kunt u zich optimaal concentreren op de uitstap of de teambuilding waardoor u echt waar voor uw geld krijgt.

Geef een reactie