Groepsvervoer Eindhoven

Professioneel groepsvervoer in Eindhoven

Fassbender Touringcars is een veelzijdig bedrijf in groepsvervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld een van onze bussen inhuren voor groepsvervoer in Eindhoven. We bieden niet alleen groepsvervoer voor particulieren maar ook organisaties, verenigingen en bedrijven kunnen wij van dienst zijn. We hebben natuurlijk ook rekening gehouden met ouderen en minder validen bij ons groepsvervoer. Zo zijn onze touringcars onder andere voorzien van een rolstoellift en een speciale loopbrug.

Mogelijkheden voor groepsvervoer in Eindhoven

Naast de vele jaren ervaring in groepsvervoer beschikken we ook over een goed verzorgd wagenpark, en betrouwbare chauffeurs. U kunt niet alleen gebruik maken van ons groepsvervoer in Eindhoven, we bieden ook dagtochten of meerdaagse reizen met Eindhoven als opstappunt.

Zo bieden we vele mogelijkheden als het gaat om groepsvervoer. We bieden onder andere:

Neem nu contact op, we leggen u graag de vele mogelijkheden voor.

groepsvervoer eindhoven

Op zoek naar groepsvervoer in Eindhoven en omgeving? Neem contact op

Wilt u een touringcar huren voor groepsvervoer in Eindhoven? Neem dan contact op met Fassbender Touringcars, bel dan 0486-782902. U kunt natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier op deze pagina. We zullen u zo snel mogelijk berichten over de prijs en de beschikbaarheid.