Groepsvervoer Oss

Professioneel groepsvervoer in Oss

Fassbender Touringcars is een veelzijdig bedrijf in groepsvervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld een van onze bussen inhuren voor groepsvervoer in Oss. We bieden niet alleen groepsvervoer voor particulieren maar ook organisaties, verenigingen en bedrijven kunnen wij van dienst zijn. We hebben natuurlijk ook rekening gehouden met ouderen en minder validen bij ons groepsvervoer. Zo zijn onze touringcars onder andere voorzien van een rolstoellift en een speciale loopbrug.

Mogelijkheden voor groepsvervoer in Oss

Naast de vele jaren ervaring in groepsvervoer beschikken we ook over een goed verzorgd wagenpark, en betrouwbare chauffeurs. U kunt niet alleen gebruik maken van ons groepsvervoer in Oss, we bieden ook dagtochten of meerdaagse reizen met Oss als opstappunt.

Zo bieden we vele mogelijkheden als het gaat om groepsvervoer. We bieden onder andere:

Neem nu contact op, we leggen u graag de vele mogelijkheden voor.

groepsvervoer oss

Op zoek naar groepsvervoer in Oss en omgeving? Neem contact op

Wilt u een touringcar huren voor groepsvervoer in Oss? Neem dan contact op met Fassbender Touringcars, bel dan 0486-782902. U kunt natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier op deze pagina. We zullen u zo snel mogelijk berichten over de prijs en de beschikbaarheid.