Kerstmarkten bus

De mooiste kerstmarkten per bus bezoeken

Bij Kerst horen Kerstmarkten, per bus zijn ze eenvoudig te bereiken. Iedereen kent de plaatjes wel. Gezellige markten en pleinen volgebouwd met kraampjes. Duizenden, nee, miljoenen lampjes, die het hele evenement sfeervol verlichten. Vrolijke gezichten. Heerlijke geuren van zoete baksels en glühwein. Heeft u ook behoefte om voor aanvang van het Kerstfeest alvast wat Kerstsfeer op te snuiven op een van deze prachtige Kerstmarkten? Kijk dan eens in het aanbod van Fassbender Touringcars. Wij brengen u graag snel, veilig en uiterst gezellig met onze kerstmarkten bus.

kerstmarkten bus

Kerstmarkten per bus, prijs en opstapplaatsen

Voor maar € 22,– per persoon kunt u naar de gezelligste en mooiste kerstmarkten per bus met Fassbender Touringcars.

Tijdens de kersttijd krijgen veel Duitse steden een metamorfose. De kerstmarkten in Keulen, Oberhausen, Düsseldorf en Essen zijn een waar fenomeen. Lekkere hapjes, veel vertier, en een gezellige kerstsfeer. Een ideaal uitje voor het hele gezin! Wanneer u via ons een dagreis kerstmarkten per bus boekt heeft u ook genoeg tijd om op eigen gelegenheid ergens te eten.

Onze kerstmarkten bus heeft de volgende opstapplaatsen: Boekel, Den Bosch, Gemert, Mill, Nijmegen, Oss, Schijndel, Uden, Veghel, Wijchen, Zeeland (NB).

Boek nu een plek in onze kerstmarkten bus! Vul het formulier op deze pagina in.

Kerstmarkten per bus voordelig, veilig en verrassend leuk!

Dé plek voor een kerstmarkt is natuurlijk Duitsland. De één gaat vooral voor de klassieke ‘kitsch’, de ander verheugt zich nu al op warme appelbeignets. Beeld u eens in hoe verrast uw familieleden of vrienden zullen zijn als u hen tijdens het Kerstfeest trakteert op een echte Duitse lekkernij! Of een handgemaakt Kerst-ornament. Wat ook een mooi scenario is, is dat u straks de mooiste Kerstboom in de hele buurt heeft staan. Volgehangen met de mooiste Kerstballen en -figuren. Allemaal gekocht op die mooie Kerstmarkten uiteraard! Denkt u dat het lastig is daar te komen? Nee hoor. U pakt gewoon onze kerstmarkten bus! Voor slechts € 22,- brengt Fassbender Touringcars u van diverse opstapplaatsen in Nederland naar Duitsland. Uiteraard krijgt u in de bus lekkere, warme koffie en thee aangeboden. Dat zit er gewoon bij in!

Kies uw kerstmarkt

Onze kerstmarkten bus rijdt naar verschillende markten. Voor iedereen zit er wel een passende Kerstmarkt tussen. Zo gaan wij o.a. naar de volgende plaatsen:

  • Kerstmarkt Oberhausen
  • Kerstmarkt Keulen
  • Kerstmarkt Düsseldorf
  • Kerstmarkt Essen
  • Margriet Winter Festival

Waar mag onze kerstmarkten bus u heenbrengen? Reserveer snel een kerstmarkt dagreis via het formulier op deze pagina!

Reserveer nu een plek in onze kerstmarkten bus

Wij garanderen u dat onze reisjes naar een kerstmarkt altijd enorm gezellig zijn. U bent in no time op locatie. In het gezelschap van andere Kerst liefhebbers nota bene. Op de heenreis herinneringen van eerdere jaren uitwisselen. Tips geven. En eventueel adressen uitwisselen. Op de terugweg trots uw aankopen tonen. En eigen, nieuwe verhalen delen met anderen. Wat wilt u nog meer?! Reserveer nu snel uw reis met onze kerstmarkten bus via het formulier op deze pagina. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0486-782902 of u mailt naar info@fassbendertouringcars.nl. Fassbender Touringcars brengt u graag naar de mooiste Kerstmarkten per bus!