Meerdaagse reizen

 

Groep Meerdaagse Reizen

Bij Fassbender Touringcars heeft u de mogelijkheid om een meerdaagse reis met de bus te boeken. U kunt zelf bepalen waar u met uw vereniging / gezelschap naartoe wilt.

Samen met u kunnen we de route uitstippelen en de steden, bezienswaardigheden, attracties, hotels, restaurants etc. etc. uitkiezen. Vervolgens kunt u de hele organisatie aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat u van uw compleet verzorgde meerdaagse reis zult genieten en dat aan al uw wensen voldaan wordt. U zult de voordelen ervaren van een door u zelf samengestelde reis tegen een goede prijs, zonder dat u zelf enige moeite hoeft te doen voor de organisatie!

Fassbender Touringcars heeft jarenlang ervaring in het op maat maken van groepsreizen daarnaast rijden wij ook regelmatig voor verschillende touroperators naar alle windstreken van Europa.

De meerdaagse reis is inclusief chauffeur, die tevens uw reisleider is tijdens uw reis. Hij is de gastheer van het reisgezelschap, zorgt ervoor dat het programma soepel verloopt, kan tekst en uitleg geven waar nodig en zorgt voor alle voorwaarden die uw reis tot een succes maken.

Voor reizigers met een rolstoel beschikken wij over een liftbus, zodat ook rolstoelgebruikers comfortabel op reis kunnen.

Onze medewerkers denken graag met u mee.

Voor meer informatie bel: 0486-782902

Vraag hier de brochure per post aan

  Brochure aanvragen

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail adres *

  Extra opmerking of vraag

  [honeypot backlink]

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Geef een reactie