Categorieën
Nieuws

Gratis vervoer

gratisvervoerWanneer u een bedrijfsuitje organiseert bij De Heische Hoeve dan verzorgen wij GRATIS het vervoer.

De Heische Hoeve en FASSBENDER Touringcars streeft naar 100% gasttevredenheid door haar gasten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Naast onze complete arrangementen, met leuke activiteiten en onbeperkt eten en drinken, bieden we daarom ook standaard gratis touringcarvervoer aan bij de bedrijfsuitjes.

Én samen met de bus is ook nog eens beter voor het milieu!

Hoe werkt het precies?
Je moet zelf een overeenkomst sluiten met De Heische Hoeve . De factuur van het touringcarbedrijf wordt als korting gecrediteerd op de eindfactuur van het uitje van De Heische Hoeve. Deze garantie nemen we uiteraard netjes op in de bevestiging van het uitje. Let op: je moet wel vooraf aangeven op de orderbevestiging dat je gebruik wilt maken van deze regeling! Geef ook duidelijk bij ons aan dat je gebruik wilt maken van de gratis busvervoer regeling van De Heische Hoeve.

De regeling is alleen geldig voor groepen vanaf 35 betalende deelnemers èn bij het rijden van een optimale (snelste & kortste) route. van We gaan daarbij uit van maximaal 1 stop- en startplaats. Kosten van eventuele extra op- en of uitstapplaatsen en wachttijden zijn voor eigen rekening. Deze regeling is niet geldig in combinatie met andere (aanbieding)acties van De Heische Hoeve en maatwerk.

Met gratis vervoer wordt een bedrijfsuitje bij de Heische Hoeve natuurlijk nog aantrekkelijker!

http://www.heischehoeve.com/bedrijfsuitjes?page=1