Categorieën
Fassbender Touringcars

Vakantiebeurs – Huishoudbeurs 2020

Wilt u mee naar de Huishoudbeurs? Kijkt u dan op de website van Zwaluw Reizen (klikt u hier) . Vanuit Den Bosch is een opstapadres.

 

Categorieën
Nieuws

FASSBENDER touringcars Facebook pagina

volgonsopfacebookVoor wie?
Alle liefhebbers van FASSBENDER touringcars.
Alle klanten van FASSBENDER Touringcars.
Alle werknemers van FASSBENDER touringcars.

Waarom?
We zijn van mening dat deze pagina een leuke functie moet hebben.
Heeft u een leuke rit meegemaakt met FASSBENDER Touringcars?
Wilt u die ene chauffeur bedanken die ervoor heeft gezorgd dat de reis een onvergetelijke ervaring is geworden?
Heeft u een mooie foto gemaakt tijdens de reis die u met ons wilt delen?
Aarzel dan niet deze toe te voegen.

We hopen dat het een interactieve pagina wordt, met heel veel gezelligheid, mooie momenten, en goede ideeën die FASSBENDER Touringcars tot nieuwe acties doet overgaan.

Klik op de link en “LIKE” de pagina. – https://www.facebook.com/FassbenderTouringcars

Categorieën
Fassbender Touringcars

Onze nieuwe VDL Futura rolstoeltouringcar

Maandag 25 april is onze nieuwe VDL Futura rolstoeltouringcar geleverd. Een luxe touringcar voor max. 62 zitplaatsen, led verlichting, koelkast, toilet, TV, koffie/thee bar en voldoet aan de laatste strengste veiligheidsnormen en milieu eisen, euro 6. Er kunnen totaal 14  rolstoelen in vervoerd worden. De touringcar is uitgerust met een rolstoellift met de nieuwste technieken en heeft deze touringcar een knielfunctie waarmee het instappen vergemakkelijk wordt voor mindervaliden. Tevens kan deze touringcar bij het instappen nog worden uitgerust met een speciale loopbrug.

De touringcar is feestelijk onthaalt en officieel ingezegend door de kapelaan van Bisdom Den Bosch. Een goed begin is het halve werk. Wij wensen iedereen die gebruik wil maken van deze touringcar heel veel reisplezier en heel veel veilige kilometers.

Foto impressie

Categorieën
Nieuws

Gratis vervoer

gratisvervoerWanneer u een bedrijfsuitje organiseert bij De Heische Hoeve dan verzorgen wij GRATIS het vervoer.

De Heische Hoeve en FASSBENDER Touringcars streeft naar 100% gasttevredenheid door haar gasten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Naast onze complete arrangementen, met leuke activiteiten en onbeperkt eten en drinken, bieden we daarom ook standaard gratis touringcarvervoer aan bij de bedrijfsuitjes.

Én samen met de bus is ook nog eens beter voor het milieu!

Hoe werkt het precies?
Je moet zelf een overeenkomst sluiten met De Heische Hoeve . De factuur van het touringcarbedrijf wordt als korting gecrediteerd op de eindfactuur van het uitje van De Heische Hoeve. Deze garantie nemen we uiteraard netjes op in de bevestiging van het uitje. Let op: je moet wel vooraf aangeven op de orderbevestiging dat je gebruik wilt maken van deze regeling! Geef ook duidelijk bij ons aan dat je gebruik wilt maken van de gratis busvervoer regeling van De Heische Hoeve.

De regeling is alleen geldig voor groepen vanaf 35 betalende deelnemers èn bij het rijden van een optimale (snelste & kortste) route. van We gaan daarbij uit van maximaal 1 stop- en startplaats. Kosten van eventuele extra op- en of uitstapplaatsen en wachttijden zijn voor eigen rekening. Deze regeling is niet geldig in combinatie met andere (aanbieding)acties van De Heische Hoeve en maatwerk.

Met gratis vervoer wordt een bedrijfsuitje bij de Heische Hoeve natuurlijk nog aantrekkelijker!

http://www.heischehoeve.com/bedrijfsuitjes?page=1