Rolstoelvervoer

Aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers

Rolstoelvervoer is door de jaren heen aanzienlijk verbeterd. Bij FASSBENDER Touringcars beschikken we over een speciaal uitgeruste bus die beschikt over verschillende interessante voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Deze voorzieningen zorgen er niet alleen voor dat de opstap veiliger wordt gemaakt, daarnaast wordt ook de veiligheid tijdens het vervoer zelf gegarandeerd waar dat bij de meeste andere bussen niet het geval is. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u slecht te been en zit u in een rolstoel? In dat geval kan ons rolstoelvervoer voor u de perfecte oplossing betekenen!

Speciaal uitgeruste touringcar

Wij beschikken over een touringcar die speciaal is uitgerust met diverse voorzieningen om mensen die niet goed te been zijn te helpen bij het opstappen en reizen met een touringcar. In eerste instantie is deze bijvoorbeeld voorzien van een lift waardoor gebruikers van een rolstoel eenvoudig in de bus geholpen kunnen worden. Daarnaast gebeurt dit altijd op een uitermate veilige manier zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over eventuele ongevallen. Naast de lift kunnen onze bussen eveneens worden voorzien van een verlaagde instap en is het mogelijk om een loopbrug te bevestigen. Al deze voorzieningen zorgen er voor dat ons rolstoelvervoer tot één van de beste op de markt behoort.

Rolstoelvervoer

Voordelen van rolstoelvervoer

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers. Veel ouderlingen hebben het moeilijk om op een comfortabele en veilige manier in een bus te stappen. Door gebruik te maken van de aangepaste touringcar van FASSBENDER Touringcars zorgt u er niet alleen voor dat u eenvoudig in de bus kunt stappen, daarnaast bent u ook tijdens de rit zelf verzekert van een veilig vervoer. De rolstoelen kunnen op een veilige manier worden vastgezet waardoor ze geen gevaar vormen. Door gebruik te maken van het aangepaste rolstoelvervoer dat wordt mogelijk gemaakt door onze aangepaste bussen is het dus in ieder geval ook voor ouderlingen en mensen die slecht te been zijn geen enkel probleem om daguitstappen te ondernemen.

Goedkoop vervoer voor rolstoelgebruikers

Aangepast rolstoelvervoer heeft de reputatie veelal met een extra kostprijs te komen. Wij willen er echter graag alles aan doen om de kostprijs van dit vervoer zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Rolstoelvervoer hoeft ook niet noodzakelijk erg duur te zijn. Wanneer u bijvoorbeeld met een vereniging met een aardig aantal leden op daguitstap gaat kan het echter altijd voorkomen dat er één of meerdere leden slecht te been zijn of in een rolstoel zitten. Ook in dergelijke gevallen is het cruciaal om gebruik te maken van aangepast rolstoelvervoer zodat alle leden van uw vereniging op een comfortabele en tevens ook voordelige manier de dagtocht kunnen aanvatten.

Geef een reactie