Schoolreizen

Voordelige en veilige schoolreizen met de bus

Scholen die er voor kiezen om schoolreizen te organiseren zijn telkens weer op zoek naar de veiligste, maar tevens ook naar de betaalbaarste mogelijkheid om het vervoer naar de bestemming in kwestie te regelen. Een touringcar van FASSBENDER Touringcars kan wat dat betreft de perfecte oplossing betekenen. Onze touringcars zijn bijzonder veilig en bieden plaats aan zowel kleine als grote groepen schoolkinderen. Op deze manier hoeven klassen niet te worden opgesplitst en kan iedereen met zijn favoriete vriendjes en vriendinnetjes op schoolreis vertrekken. Bent u als school met andere woorden op zoek naar een interessante mogelijkheid om het vervoer voor uw schoolreizen te organiseren? In dat geval voorzien wij u graag van een passende oplossing!

In alle veiligheid op schoolreis

Wanneer we onze kinderen mee laten gaan op één van de schoolreizen die worden georganiseerd willen we er uiteraard graag zeker van zijn dat, dat in alle veiligheid gebeurt. Dat is bij niet alle vervoersmiddelen zo vanzelfsprekend. Door gebruik te maken van één van onze touringcars tijdens uw schoolreizen verzekert u, uzelf echter van een zo optimaal mogelijke veiligheid. Wij zorgen er voor dat kinderen tijdens de rit altijd op een veilige manier plaatsnemen in de touringcar waardoor ze kunnen genieten van een zo comfortabel mogelijke tocht naar hun bestemming. Het mag dan ook nu reeds duidelijk zijn, een touringcar inschakelen tijdens schoolreizen is ongetwijfeld zeer interessant te noemen.

Wekelijks terugkerende ritten

Bent u niet alleen op zoek naar een transportmiddel voor uw schoolreis, maar worden er ook veelal diverse wekelijks terugkerende ritten georganiseerd vanuit schoolverband? Ook in dat geval kan uw bedrijf u van een perfecte oplossing op maat voorzien! Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van schoolkinderen onder de weg en bent u er zeker van dat ze mooi op tijd op hun bestemming zullen aankomen. Naast schoolreizen vormen ook regelmatig terugkerende ritten met een touringcar dus beslist geen enkel probleem.

Altijd een interessante kostprijs

Schoolvervoer hoeft niet per se veel geld te kosten. Een groot deel van het bedrag dat vereist is voor een dergelijke uitstap gaat echter schuil in het transport. Bij FASSBENDER Touringcars vinden we het belangrijk dat dergelijke uitstappen altijd zo betaalbaar mogelijk worden gehouden en dat wordt gerealiseerd door de kostprijs te baseren op verschillende aspecten. Zo tellen niet alleen het aantal passagiers mee, maar ook de periode waarin de reis wordt ondernomen, de werkuren van de chauffeur en ga zo maar door. Door deze nauwkeurige prijsberekening kunnen we er altijd voor zorgen dat de schoolreizen die met onze touringcar worden ondernomen zo interessant mogelijk geprijsd blijven.

Geef een reactie