Touringcar

In alle comfort met een touringcar op reis

Over het algemeen wordt vaak gezegd dat een vakantie met de bus niet zo comfortabel is. Dat is echter niet altijd het geval. Bij FASSBENDER Touringcars stellen we graag een touringcar aan u voor die niet alleen beschikt over een futuristische uitstraling, maar die daarnaast ook nog eens een optimaal reiscomfort biedt. Daar komt bij dat onze touringcar zowel geschikt is voor het vervoeren van jongeren als van ouderlingen waardoor ze voor diverse doeleinden kan worden ingezet. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u graag voor uw volgende vakantie gebruik wenst te maken van een touringcar, dan bent u bij ons bedrijf ongetwijfeld aan het juiste adres!

Voordelen van een busvakantie

Altijd meer mensen kiezen er voor om gebruik te maken van een touringcar voor hun volgende vakantie. Wanneer u in groep op vakantie of daguitstap gaat vormt het gebruik van een touringcar eigenlijk de ideale oplossing. U dient niet zelf te rijden waardoor u het risico op een mogelijk ongeval kunt ontlopen en daarnaast wordt de groep niet opgebroken. U kunt gedurende de volledige vakantie in het bijzijn van vrienden of familie genieten en dat is waar het bij een groepsvakantie toch allemaal om draait.

Geschikt voor alle doelgroepen

De touringcars die deel uitmaken van ons wagenpark zijn niet alleen geschikt voor zowel grote als kleine groepen, daarnaast bieden ze ook plaats aan mensen van verschillende leeftijden. Het kan bijvoorbeeld altijd voorkomen dat u slecht te been bent, maar dat u toch die ene bijzondere uitstap of reis niet wil missen. In dat geval bieden de touringcars van FASSBENDER Touringcars u de perfecte oplossing. Zo beschikken wij over een touringcar die is voorzien van speciale onderdelen waaronder een lift en een loopbrug. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om zowel mensen die gewoon slecht te been zijn als die in een rolstoel zitten te vervoeren. Tel daarbij op dat ook een verlaagde instap mogelijk is en het mag duidelijk zijn dat onze touringcars voor iedereen de perfecte oplossing bieden.

Touringcar

Alle comfort

Wanneer u er voor kiest om een touringcar van ons bedrijf in te schakelen voor uw volgende uitstap of vakantie zult u merken dat deze zeer goed onderhouden zijn en aan reizigers een uitstekend comfort bieden. Veel bussen bieden u dit comfort niet waardoor u na een lange rit verspreid over het lichaam pijnen kunt ondervinden. Door te kiezen voor een touringcar uit ons wagenpark bent u echter verzekerd van een comfortabele reis waardoor u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Ook wanneer er extra bagage dient meegenomen te worden vormt dat overigens geen enkel probleem. Wij kunnen onze voertuigen namelijk altijd voorzien van een fiets/bagageaanhanger.

Geef een reactie