Busverhuur Tilburg

Het huren van een kwalitatieve en voordelige bus in Tilburg

Dagtochten maken of een meerdaagse reis ondernemen met een touringcar vanuit Tilburg wordt vaak aanzien als een dure bedoeling. Daar willen wij bij FASSBENDER Touringcars echter verandering in brengen. Ons bedrijf heeft er voor gekozen om zich te specialiseren in het aanbieden van groepsvervoer en busverhuur waardoor wij uitstekend geplaatst zijn om een perfecte oplossing te bieden voor uw noden en dat ook nog eens geheel op basis van uw budget. In tegenstelling tot wat er wordt beweerd hoeft het huren van een bus namelijk absoluut niet veel geld te kosten, in tegendeel. Bent u met andere woorden op zoek naar een comfortabel, veilig en voordelig vervoersmiddel voor uw volgende uitstappen of meerdaagse reizen? Dan bent u bij busverhuur Tilburg alvast aan het juiste adres!

Altijd een voordelige kostprijs voor uw groepsuitje

Busvervoer of een touringcar huren in Tilburg kan vaak gepaard gaan met een stevig kostenplaatje. Dit zorgt er voor dat veel verenigingen en bedrijven er liever voor kiezen om zelf naar hun bestemming in aparte auto’s te rijden. Dat is echter veel minder praktisch en daarnaast brengt het ook nog eens verschillende veiligheidsrisico’s met zich mee. Door te kiezen voor busverhuur van busverhuur Tilburg beschikt u meteen over een kwalitatieve bus die is voorzien van alle comfort waardoor u zonder probleem en vooral op een gezellige manier samen in groep op uitstap of op vakantie kunt vertrekken. Ook wanneer u met andere woorden slechts over een beperkt budget beschikt en u toch graag in groep een leuke tocht wenst te ondernemen voorzien wij u bij FASSBENDER Touringcars graag van een aangepaste oplossing.

Busverhuur Tilburg

Busvervoer geschikt voor minder-validen en rolstoel

FASSBENDER Touringcars is een onderneming die busvervoer en busverhuur aanbiedt voor alle leeftijden. Zo werd één van onze bussen speciaal uitgerust voor het realiseren van rolstoelvervoer. Deze bus is bijvoorbeeld niet alleen voorzien van een speciale lift waarmee rolstoelgebruikers toegang krijgen tot de bus, daarnaast worden de rolstoelen ook altijd op een veilige manier vastgemaakt waardoor u tijdens de tocht van een optimaal comfort kunt genieten. Anderzijds bieden wij ook scholen de mogelijkheid om dagtochten per bus te boeken of meerdaagse tochten te maken. Hierdoor kan FASSBENDER Touringcars zich dan ook probleemloos profileren als partner voor schoolreizen die vanuit Tilburg worden ondernomen.

Daguitstappen of meerdaagse tochten geen probleem

Bij FASSBENDER Touringcars bent u aan het juiste adres voor busverhuur in Tilburg en dat zoals u heeft kunnen lezen voor allerhande uiteenlopende doelgroepen. Het busverhuur Tilburg dat door ons bedrijf wordt aangeboden blinkt uit omwille van haar kwaliteit in combinatie met een zeer degelijk prijskaartje. Hierdoor blijven busreizen, zowel wanneer het gaat om gewone dagtochten als om meerdaagse reizen altijd zeer betaalbaar. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een geschikte partner op vlak van busverhuur omgeving Tilburg? In dat geval willen wij u daarbij graag van dienst zijn!

Geef een reactie